KASTAMONU / TOSYA - Tosya Mesleki Eğitim Merkezi

Tosya Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Yunus Emre Mah. Barbaros Sok. Tosya MTAL C Blok No 1 Tosya/KASTAMONU
Vizyon
Usta,Kalfa ve kalifiye eleman yetiştirmenin yanında,ustalık,kalfalık becerilerini belgeleyebilen bireyler yetiştiren ve çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden, alanında uluslararası normlara ulaşmayı hedefleyen örnek MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ olmak.
Misyon
Mesleki ve Teknik Eğitimdeki hızlı gelişmeleri,endüstri,sanayi ve hizmet sektörüne doğru,hızlı, kalıcı ve güvenilir biçimde aktarılmasını sağlayarak;yetişen çırak,kalfa ve ustalarımıza eğitim ,rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinde herzaman bir merkezi üs olma görevini üstlenmektir.
Başarılar
1- 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında mesleki ve teknik eğitim kurumları arasında düzenlenen proje tabanlı beceri yarışmasında 2.olduk.
Öğretim Şekli :Örgün
8.20-19.30
ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.
Yerleşim Yeri
Binamız Tosya MTAL C Blokta yer almaktadır. Okulumuzun bulunduğu bölgede kiralık evler bulunmaktadır.Ev kiraları ortalama 7000-12000 TL civarındadır.
MERKEZDE BULUNMAKTADIR.
Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi