KASTAMONU / TOSYA - Tosya Mesleki Eğitim Merkezi

May

Tosya Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine okulumuz tanıtımı yapıldı.

Mrt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Nur Efşan CANDAN tarafından Mesleki Eğitim Merkezi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akbük İlk/Ortaokulu ve Sekiler İlk/Ortaokulu öğretmen ve idarecilerine Akran Zorbalığı semineri verilmiştir.

Ock

Tosya Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sıtkı Murat Demirci başkanlığında Mesleki Eğitim Merkezleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.  İlçemizde ki okul müdürleri ve oda başkanlarının katılım sağladığı toplantıda Okul Müdürümüz Ömer CANDAN Mesleki Eğitim Merkezlerini tanıtan sunum yapmıştır. Okulumuzun hazırladığı Mesleki Eğitim Tanıtım Broşürü toplantıya katılan okul müdürlerimiz ve oda başkanlarımıza takdim edilmiştir.

Ock

Öğrencilerimizle teneffüs eğlencemiz masa tenisi

Ock

Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürümüz Ömer CANDAN ve Müdür Yardımcımız Nur Efşan CANDAN, Tosya İlçemizdeki işletme ve fabrikaları gezerek mesleki eğitim merkezleri hakkında bilgilendirmeler yapmıştır.

Ara

Okulumuz Müdür Yardımcısı Nur Efşan CANDAN, Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Anı yarışmasında 3. olmuştur. Nur Efşan Öğretmenimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Sıtkı DEMİRCİ tarafından plaket takdim edilmiştir. Öğretmenimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Kas

Öğretmen doğan güneş gibidir, etrafını aydınlatmayı ve karanlıklara meydan okumayı amaç bilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Kas

Okulumuzda Deprem Anı Çök-Kapan-Tutun ve Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.