Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 03663136786
WEB http://tosyamesem.meb.k12.tr
Adres : Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Metal Sanayi Caddesi No59 Tosya/KASTAMONU
VİZYON : Belgeli Usta ,Kalfa Ve Eleman Yetiştirmenin Yanında Ustalık,kalfalık Becerilerini Belgeleyebilen Bireyler Yetiştirmek ve Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden, alanında uluslar arası normlara ulaşmayı hedefleyen örnek MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ olmak.
MİSYON : Mesleki ve teknik eğitimdeki hızlı gelimelerin en kısa sürede pratik eğitim sahaları olan endüstri,sanayi ve hizmet sektörüne doğru,hızlı, kalıcı ve güvenilir biçimde aktarılmasını sağlayarak yetişen çırak,kalfa ve ustalarımıza eğitim ,rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinde mesleki eğitim merkezi olarak her zaman bir merkezi üs olma görevini üstlenmektir.
BAŞARILAR : 1- 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında mesleki ve teknik eğitim kurumları arasında düzenlenen proje tabanlı beceri yarışmasında 2.olduk.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Yaygın
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 8.30-17.30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : yok Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım özel araçlarla yapılabilir.
Yerleşim Yeri : Binamız küçük sanayi içerisinde yer almaktadır. Okulumuzun bulunduğu bölgede kiralık evler bulunmaktadır. ev kiraları 150- 300 tl civarındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km
Kontenjan Bilgileri :