KASTAMONU / TOSYA - Mesleki Eğitim Merkezi

Mesleki Eğitim Merkezi

Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Metal Sanayi Caddesi No59 Tosya/KASTAMONU
Vizyon
Belgeli Usta ,Kalfa Ve Eleman Yetiştirmenin Yanında Ustalık,kalfalık Becerilerini Belgeleyebilen Bireyler Yetiştirmek ve Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden, alanında uluslar arası normlara ulaşmayı hedefleyen örnek MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ olmak.
Misyon
Mesleki ve teknik eğitimdeki hızlı gelimelerin en kısa sürede pratik eğitim sahaları olan endüstri,sanayi ve hizmet sektörüne doğru,hızlı, kalıcı ve güvenilir biçimde aktarılmasını sağlayarak yetişen çırak,kalfa ve ustalarımıza eğitim ,rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinde mesleki eğitim merkezi olarak her zaman bir merkezi üs olma görevini üstlenmektir.
Başarılar
1- 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında mesleki ve teknik eğitim kurumları arasında düzenlenen proje tabanlı beceri yarışmasında 2.olduk.
Öğretim Şekli :Yaygın
8.30-17.30
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
0 - yok
Okulumuza ulaşım özel araçlarla yapılabilir.
Yerleşim Yeri
Binamız küçük sanayi içerisinde yer almaktadır. Okulumuzun bulunduğu bölgede kiralık evler bulunmaktadır. ev kiraları 150- 300 tl civarındadır.
2 km